Yoga Retraites in Spanje

 

Onze Retraites

Retraites in 2021

COVID-19

In geval van last-minute annulering wegens Corona Lockdown wordt het totale betaalde bedrag teruggestort verminderd met € 50 tegemoetkoming wegens directe voorbereidingskosten, maaltijden e.d.

Voorjaar Energy Boost 

De winter is voorbij en we kunnen wel wat energie gebruiken. Dus: 

” Recharge yourself”

In het voorjaar wordt niet alleen de natuur wakker, ook aspecten van onszelf die in de winter ‘slapende’ waren, worden wakker. Ook wij beginnen weer aan een cyclus van vernieuwing en groei. Door middel van yoga, meditatie en gezonde maaltijden kunnen wij een nieuw gevoel van vitaliteit ontwikkelen.

Een yoga retraite bied je de mogelijkheid om even uit de complexiteit van het leven van alledag te stappen en diep te luisteren naar lichaam, hart en geest en jezelf weer helemaal op te laden. 

Geannuleerd ivm lockdown

18 – 22 maart 2021

5 daagse retraite     

Vanaf € 520,-

Harten Midweek, ontdek je essentie♥ 

Na de leer van Ramana Maharshi stellen we onszelf de vraag ” Who am I“.  Door zelfonderzoek je ware essentie ontdekken. Tijdens deze midweek, ligt de focus op leven vanuit je hart. Vandaag de dag zitten we vaak meer in het hoofd dan in het hart. We gaan het hart openen met speciale yoga oefeningen om zo blokkades op te heffen. We mediteren met de vraag ‘ Wie ben ik”. We gaan heerlijk wandelen langs de kust van L’Ametlla de Mar. Wetenschappers hebben aangetoond dat dichtbij de zee wonen en kijken naar water talloze gezondheidsvoordelen heeft.

Geannuleerd ivm Covid-19

3 – 7 mei 2021

4 nachten/5 dagen

Vanaf: € 545-

 

Hosting

Center open Fields

Flim Reydon

Yoga en de Negen Emoties van 29 mei tot 5 juni 2021

Een yoga retreat van een week, op een paradijselijke plek in de buurt van Tarragona, met yoga, meditatie en een ontdekkingstocht door de negen emoties om ze te leren kennen en beheersen, en dat alles voor een heel aantrekkelijke prijs.

 

We hebben vaak geen idee hoe belangrijk emoties in ons leven zijn, hoewel ze in wezen al ons doen en laten bepalen. Met name negatieve emoties, die ons immuunsysteem verzwakken en stress bevorderen.

Wat dat betreft kunnen altijd wel een geestelijke en lichamelijke versterking gebruiken, is het niet vanwege het Corona-virus dan wel vanwege andere verstoringen van ons leven. Het is als een injectie van vreugde en ontspanning, maar ook van yoga wijsheden die we in het dagelijks leven kunnen gebruiken en toepassen. 

 

In onze retreat leren we je de emoties en hun effecten en ontmoeten we je zoals je bent, lopen met je mee, en begeleiden je naar de bron van je kwaliteiten.

 

 meer informatie  op 

Center open Field

29 mei- 5 juni 2021

7 daagse retraite

Vanaf  €785,- incl.

Yoga Vakantie

“Ontspannen & Genieten”

Deze vakantie is geen retraite maar een vakantie waarbij je elke ochtend een verkwikkende yoga les krijgt gevolgd door een mooie meditatie. Hierna staat er een heerlijk gezond ontbijt voor je klaar. De rest van de dag ben je vrij. Je kunt relaxen bij ons prachtige zwembad, genieten van de stilte en de prachtige natuur, een fiets lenen, gaan wandelen, de omgeving bekijken, naar het strand gaan ……….

 

 

1 – 6 juli

5 nachten/ 6 dagen yoga vakantie

From € 395,-

Yoga retraite met Stefine

Samen met Stefine van Yoga Studio Stefine geven we een yoga retraite week.

Dit is een compleet verzorgde yoga retraite waarbij je 2 x per dag les hebt in yoga en meditatie. Je krijgt les van Stefine en Alexandra. De lessen zijn zeer gevarieerd. Je zal o.a. lessen krijgen in: Yin, restorative, hatha en vinyasa yoga maar ook stilte wandeling, meditatie, yoga Nidra en nog veel meer.

Voor meer informatie over deze retraite, kijk op: yoga studio stefine

1 – 7 okt. 2020

Vol ! 

7 daagse retraite

Vanaf € 620,-

Wil je met je eigen groep komen? 

 

Ook dat behoort to de mogelijkheden. Voor meer informatie neem contact met ons op. 

 

Onze Retraites

Past Retraites 

Yoga Retraite

Unlock your Energy

50 uurs Ayurveda en Yoga Retreat

Dompel jezelf onder in Authentieke Ayurveda met Susan Pulley van Atma Ayurveda, Amsterdam en volg de Authentieke Yoga lessen van Flim Reydon van Center Open Field.

Ontspan en komt tot rust, geniet van de ideale lokatie midden in de natuur. Rust en stilte voor de geest, verfrissende energie voor het lichaam.

Voor meer informatie over deze retreat, kijk op:

https://www.centeropenfield.nl/

21 september – 27 september 2019
Met Susan Pulley & Flim Reydon

Yoga Retraite

Wil je even weg uit de dagelijkse drukte, je bezinnen op jezelf? Leren ontspannen, mediteren, even stil staan bij wat echt belangrijk is? Of heb je behoefte aan Zon, Zee, Natuur, Yoga en Gezonde voeding?

Laat je inspireren door de rust, de stilte, de schoonheid van de natuur en verwen jezelf met deze 7 daagse vol pension yoga en meditatie retraite. 

28 september – 4 oktober 2019
Met Alexandra Post

VOL

Yoga Retraite

5 Daagse Herfst Refreshing Yoga & Meditatie Retraite

De herfst is het seizoen van de wind (Vata), het element lucht overheerst, en het zou kunnen dat je, je daardoor chaotisch voelt. Tijd dus om even te gronden, te ontspannen en bij te tanken.

Gun jezelf nog een korte yoga retreat, waarbij de aandacht ligt op gronden, ontspannen & refreshen. Yoga waarbij het tempo laag ligt en houdingen wat langer worden vastgehouden. Zo leer je ontspannen en dieper ademen hierdoor worden je gewrichten, spieren en bindweefsel weer soepel, en komt je geest tot rust.

18 oktober – 22 oktober 2019
Met Alexandra Post
Vanaf € 495,-

Nazomer retraite

5 Daagse Yoga & Meditatie Retraite

Nog even genieten van de “nazomer“. Gun jezelf nog een korte yoga retraite, waarbij de aandacht ligt op ontspannen & refreshen. In de ochtend een heerlijke verkwikkende yoga les gevolgd door een ontspannen meditatie. Daarna heerlijk relaxen bij ons privé zwembad, genieten van de zon, boekje lezen, fietsen of een wandeling maken. In de avond een nog een yoga les waarbij het tempo laag ligt, gevolgd door nog een meditatie om zo de dag heerlijk af te sluiten.

Herfstvakantie

20 – 24 oktober 2020

5 daagse retraite

Vanaf: € 520,-

Wat zeggen andere mensen?

Lees de ervaringen van anderen.

“Dank voor jullie liefdevolle aandacht. De yoga lessen zijn zacht in opbouw, verdiepend en helend. Alexandra je bent echt een top yoga juf met veel kennis.

Olijfbomen, Spaanse zon, zwembad. Een heelijk paradijs.

Last but not least: het eten. Jammie, jammie wat een feest elke keer, mijn smaakpupillen zijn zwaar verwent.”

Liefs Brigitta

Brigitta

Deelnemer Casa Vinyasses yoga retraite Oktober 2019

"Met welgemeende complimenten voor de kennis en kundigheid van de zeer sympathieke Alexandra Post!! Was een heerlijk yogaweekend op een perfecte locatie!"

Marijke V.

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

“Waar de stap van Domburg naar leidt :)⇒naar jullie fantastische plek!

Heel veel dank voor je overheerlijke week! Ik voel me rijk, relaxed en gevuld. Jullie liefdevolle aandacht voor de inwendige mens is enorm. Elke maaltijd was een kado!

De yogalessen waren zo fijn en afwisselend. Je bent zo’n kundige, professionele juf Alexandra (nog meer dan ik al kende van je!), echt genieten. (en soms afzien :))

Jullie plek is een paradijs, gemaakt en verzorgd met zoveel aandacht. Wat fijn dat jullie je plek willen delen met andere mensen. Soaking up the sun, energy and love.

Ik weet zeker dat jullie concept goed zal vallen bij velen. Tot volgend jaar!”

Big Hug Joke

Joke

Deelnemer Casa Vinyasses yoga retraite oktober 2019

" Ik weet precies waar ik ben, alleen waar ik ben, is de weg kwijt" (Winnie the Pooh)

en precies dat is zóó mooi op de lange reis van hoofd naar hart die jullie zóó mooi hebben gefaciliteerd. Van grond tot mond tot kruin. Wat een fijne gesprekken, waardevolle aandacht, waardevolle stiltes, geest & lichaam opgerekt en nu weer verder op weg met jullie en deze plek in het hart. 

Tot weers, dikke knuffel en liefs, 

Jackie

Jackie

Deelnemer Casa Vinyasses Retraite 2019

Klaar om een retraite te volgen?

Schrijf je in of volg me via social media of neem contact op door te bellen +34 661278744 (ES), +31648546751 (NL), of stuur een e-mail naar yoga@yogaprakriti.nl