Yoga Retraites in Spanje

 

Onze Retraites

Retraites in 2020

COVID-19

Wegens de uitbraak van het CORONA Virus hebben wij meerdere retaites moeten annuleren en of verschuiven. Wij hopen deze op een later tijdstip opnieuw aan te kunnen bieden. 

Voorjaar Energy Boost 

De winter is voorbij en we kunnen wel wat energie gebruiken. Dus: 

” Recharge yourself”

Belangrijk om je energieniveau te verhogen is het stressniveau te verlagen. Dit doen we door middel van yoga oefeningen, meditaties, wandelen, gezonde maaltijden zonder gluten en chemische suikers, alcohol vermijden, beperkte caffeine inname en ontspannen onder de warme zonnestralen.

24 april – 28 april

2020

Wegens COVID-19 geannuleerd 

5 daagse retraite     

Vanaf € 520,-

In cooperation with: ITI YOGA

Wilhelmina Vingerhoets.

More information at ITI Yoga Website.  

 www.iti-yoga.com
 info@iti-yoga.com

 

Postponed to 2021 due to travel restrictions of COVID-19

10 mei – 16 mei 2020

6 nights/ 7 days

 

Yoga Vakantie

“Ontspannen & Genieten”

Deze vakantie is geen retraite maar een vakantie waarbij je elke ochtend een verkwikkende yoga les krijgt gevolgd door een mooie meditatie. Hierna staat er een heerlijk gezond ontbijt voor je klaar. De rest van de dag ben je vrij. Je kunt relaxen bij ons prachtige zwembad, genieten van de stilte en de prachtige natuur, een fiets lenen, gaan wandelen, de omgeving bekijken, naar het strand gaan ……….

 

Wegens COVID-19 geannuleerd. 

11 juni-16 juni 2020

6 daagse vakantie

From € 395,-

Harten Weekend♥ 

Yoga, Schilderen & Wandelen

Tijdens dit lange weekend ligt de focus op leven vanuit je hart. Vandaag de dag zitten we vaak meer in het hoofd dan in het hart. We gaan het hart openen met speciale yoga oefeningen om zo blokkades op te heffen. Je krijgt een workshop intuïtief schilderen bij een kunstenares thuis. We gaan heerlijk wandelen langs de kust van L’Ametlla de Mar. Wetenschappers hebben aangetoond dat dichtbij de zee wonen en kijken naar water talloze gezondheidsvoordelen heeft.

Vervallen ivm Corona

3 – 6 september 2020

3 nachten/4 dagen

Vanaf: € 429,-

 

Center open Fields

Flim Reydon

De zeven spirituele wetten van Succes met yoga en meditatie

Een injectie voor het immuunsysteem

Het lesprogramma is opgebouwd rond de 7 Spirituele Wetten van Succes van Deepak Chopra, een injectie voor het immuunsysteem!

Na de voor velen van ons moeilijke maanden van de Coronavirus lockdown kunnen we wel een geestelijke en lichamelijke versterking gebruiken. Een soort injectie van vreugde en ontspanning, maar ook van wijsheid die we niet alleen tijdens de retraite maar juist als we weer in het gewone leven staan kunnen gebruiken en toepassen. Het is wetenschappelijk bewezen dat innerlijke vreugde, Ananda, Joy het immuunsysteem versterkt.

 

 meer informatie  op 

Center open Field

19 – 26 september 2020

7 daagse retraite

Vanaf € 785,-

 

Yoga retraite met Stefine

Samen met Stefine van Yoga Studio Stefine geven we een yoga retraite week.

Dit is een compleet verzorgde yoga retraite waarbij je 2 x per dag les hebt in yoga en meditatie. Je krijgt les van Stefine en Alexandra. De lessen zijn zeer gevarieerd. Je zal o.a. lessen krijgen in: Yin, restorative, hatha en vinyasa yoga maar ook stilte wandeling, meditatie, yoga Nidra en nog veel meer.

Voor meer informatie over deze retraite, kijk op: yoga studio stefine

IVM Corona opgeschoven naar 2021 

7 daagse retraite

Vanaf € 620,-

Nazomer retraite

5 Daagse Yoga & Meditatie Retraite

Nog even genieten van de “nazomer“. Gun jezelf nog een korte yoga retraite, waarbij de aandacht ligt op ontspannen & refreshen. In de ochtend een heerlijke verkwikkende yoga les gevolgd door een ontspannen meditatie. Daarna heerlijk relaxen bij ons privé zwembad, genieten van de zon, boekje lezen, fietsen of een wandeling maken. In de avond een nog een yoga les waarbij het tempo laag ligt, gevolgd door nog een meditatie om zo de dag heerlijk af te sluiten.

Herfstvakantie

20 – 24 oktober 2020

5 daagse retraite

Vanaf: € 520,-

Wil je met je eigen groep komen? 

 

Ook dat behoort to de mogelijkheden. Voor meer informatie neem contact met ons op. 

 

Onze Retraites

Retraites in 2019 

Yoga Retraite

Unlock your Energy

50 uurs Ayurveda en Yoga Retreat

Dompel jezelf onder in Authentieke Ayurveda met Susan Pulley van Atma Ayurveda, Amsterdam en volg de Authentieke Yoga lessen van Flim Reydon van Center Open Field.

Ontspan en komt tot rust, geniet van de ideale lokatie midden in de natuur. Rust en stilte voor de geest, verfrissende energie voor het lichaam.

Voor meer informatie over deze retreat, kijk op:

https://www.centeropenfield.nl/

21 september – 27 september 2019
Met Susan Pulley & Flim Reydon

Yoga Retraite

Wil je even weg uit de dagelijkse drukte, je bezinnen op jezelf? Leren ontspannen, mediteren, even stil staan bij wat echt belangrijk is? Of heb je behoefte aan Zon, Zee, Natuur, Yoga en Gezonde voeding?

Laat je inspireren door de rust, de stilte, de schoonheid van de natuur en verwen jezelf met deze 7 daagse vol pension yoga en meditatie retraite. 

28 september – 4 oktober 2019
Met Alexandra Post

VOL

Yoga Retraite

5 Daagse Herfst Refreshing Yoga & Meditatie Retraite

De herfst is het seizoen van de wind (Vata), het element lucht overheerst, en het zou kunnen dat je, je daardoor chaotisch voelt. Tijd dus om even te gronden, te ontspannen en bij te tanken.

Gun jezelf nog een korte yoga retreat, waarbij de aandacht ligt op gronden, ontspannen & refreshen. Yoga waarbij het tempo laag ligt en houdingen wat langer worden vastgehouden. Zo leer je ontspannen en dieper ademen hierdoor worden je gewrichten, spieren en bindweefsel weer soepel, en komt je geest tot rust.

18 oktober – 22 oktober 2019
Met Alexandra Post
Vanaf € 495,-

Wat zeggen andere mensen?

Lees de ervaringen van anderen.

“Dank voor jullie liefdevolle aandacht. De yoga lessen zijn zacht in opbouw, verdiepend en helend. Alexandra je bent echt een top yoga juf met veel kennis.

Olijfbomen, Spaanse zon, zwembad. Een heelijk paradijs.

Last but not least: het eten. Jammie, jammie wat een feest elke keer, mijn smaakpupillen zijn zwaar verwent.”

Liefs Brigitta

Brigitta

Deelnemer Casa Vinyasses yoga retraite Oktober 2019

"Met welgemeende complimenten voor de kennis en kundigheid van de zeer sympathieke Alexandra Post!! Was een heerlijk yogaweekend op een perfecte locatie!"

Marijke V.

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

“Waar de stap van Domburg naar leidt :)⇒naar jullie fantastische plek!

Heel veel dank voor je overheerlijke week! Ik voel me rijk, relaxed en gevuld. Jullie liefdevolle aandacht voor de inwendige mens is enorm. Elke maaltijd was een kado!

De yogalessen waren zo fijn en afwisselend. Je bent zo’n kundige, professionele juf Alexandra (nog meer dan ik al kende van je!), echt genieten. (en soms afzien :))

Jullie plek is een paradijs, gemaakt en verzorgd met zoveel aandacht. Wat fijn dat jullie je plek willen delen met andere mensen. Soaking up the sun, energy and love.

Ik weet zeker dat jullie concept goed zal vallen bij velen. Tot volgend jaar!”

Big Hug Joke

Joke

Deelnemer Casa Vinyasses yoga retraite oktober 2019

" Ik weet precies waar ik ben, alleen waar ik ben, is de weg kwijt" (Winnie the Pooh)

en precies dat is zóó mooi op de lange reis van hoofd naar hart die jullie zóó mooi hebben gefaciliteerd. Van grond tot mond tot kruin. Wat een fijne gesprekken, waardevolle aandacht, waardevolle stiltes, geest & lichaam opgerekt en nu weer verder op weg met jullie en deze plek in het hart. 

Tot weers, dikke knuffel en liefs, 

Jackie

Jackie

Deelnemer Casa Vinyasses Retraite 2019

Klaar om een retraite te volgen?

Schrijf je in of volg me via social media of neem contact op door te bellen +34 661278744 (ES), +31648546751 (NL), of stuur een e-mail naar yoga@yogaprakriti.nl