Yoga Retraites in Spanje

 

Onze Retraites

Retraites in 2019 – 2020

Yoga Retraite

Unlock your Energy

50 uurs Ayurveda en Yoga Retreat

Dompel jezelf onder in Authentieke Ayurveda met Susan Pulley van Atma Ayrveda, Amsterdam en volg de Authentieke Yoga lessen van Flim Reydon van Center Open Field.

Ontspan en komt tot rust, geniet van de ideale lokatie midden in de natuur. Rust en stilte voor de geest, verfrissende energie voor het lichaam.

Voor meer informatie over deze retreat, kijk op:

https://www.centeropenfield.nl/

21 september – 27 september
Met Susan Pulley & Flim Reydon

Yoga Retraite

Wil je even weg uit de dagelijkse drukte, je bezinnen op jezelf? Leren ontspannen, mediteren, even stil staan bij wat echt belangrijk is? Of heb je behoefte aan Zon, Zee, Natuur, Yoga en Gezonde voeding?

Laat je inspireren door de rust, de stilte, de schoonheid van de natuur en verwen jezelf met deze 7 daagse vol pension yoga en meditatie retraite.

 

 

 

28 september – 4 oktober
Met Alexandra Post

VOL

Yoga Retraite

5 Daagse Herfst Refreshing Yoga & Meditatie Retraite

De herfst is het seizoen van de wind (Vata), het element lucht overheerst, en het zou kunnen dat je, je daardoor chaotisch voelt. Tijd dus om even te gronden, te ontspannen en bij te tanken.

Gun jezelf nog een korte yoga retreat, waarbij de aandacht ligt op gronden, ontspannen & refreshen. Yoga waarbij het tempo laag ligt en houdingen wat langer worden vastgehouden. Zo leer je ontspannen en dieper ademen hierdoor worden je gewrichten, spieren en bindweefsel weer soepel, en komt je geest tot rust.

18 oktober – 22 oktober
Met Alexandra Post
Vanaf € 495,-

Voorjaar Energy Boost 2020

Recharge yourself!

De winter is voorbij en we kunnen wel wat energie gebruiken. Dus:  ” Recharge yourself”

Belangrijk om je energieniveau te verhogen is het stressniveau te verlagen. Dit doen we door middel van yoga oefeningen, meditaties, wandelen, gezonde maaltijden zonder gluten en chemische suikers, alcohol vermijden, beperkte caffeine inname en ontspannen onder de warme zonnestralen.

 

24 april – 28 april

5 daagse retraite

Vanaf €520,- 

Yoga Retraite 2020

Teachers for teachers

Met Flim Reydon & Alexandra Post-Leonards

22 mei – 29 mei informatie volgt!

More Yoga Retraites 2020

Comming Soon!

 

Wat zeggen andere mensen?

Lees de ervaringen van anderen.

“Dank voor jullie liefdevolle aandacht. De yoga lessen zijn zacht in opbouw, verdiepend en helend. Alexandra je bent echt een top yoga juf met veel kennis.

Olijfbomen, Spaanse zon, zwembad. Een heelijk paradijs.

Last but not least: het eten. Jammie, jammie wat een feest elke keer, mijn smaakpupillen zijn zwaar verwent.”

Liefs Brigitta

Brigitta

Deelnemer Casa Vinyasses yoga retraite Oktober 2019

"Met welgemeende complimenten voor de kennis en kundigheid van de zeer sympathieke Alexandra Post!! Was een heerlijk yogaweekend op een perfecte locatie!"

Marijke V.

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

"Ik ben erg enthousiast hoe zorgvuldig alles was geregeld en het hotel was prachtig. We hebben genoten en ja, ik ga zeer zeker nog vaker bij Puur en Kuur een arrangement doen. "

L. Pijma

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

" Ik weet precies waar ik ben, alleen waar ik ben, is de weg kwijt" (Winnie the Pooh)

en precies dat is zóó mooi op de lange reis van hoofd naar hart die jullie zóó mooi hebben gefaciliteerd. Van grond tot mond tot kruin. Wat een fijne gesprekken, waardevolle aandacht, waardevolle stiltes, geest & lichaam opgerekt en nu weer verder op weg met jullie en deze plek in het hart. 

Tot weers, dikke knuffel en liefs, 

Jackie

Jackie

Deelnemer Casa Vinyasses Retraite 2019

“Waar de stap van Domburg naar leidt :)⇒naar jullie fantastische plek!

Heel veel dank voor je overheerlijke week! Ik voel me rijk, relaxed en gevuld. Jullie liefdevolle aandacht voor de inwendige mens is enorm. Elke maaltijd was een kado!

De yogalessen waren zo fijn en afwisselend. Je bent zo’n kundige, professionele juf Alexandra (nog meer dan ik al kende van je!), echt genieten. (en soms afzien :))

Jullie plek is een paradijs, gemaakt en verzorgd met zoveel aandacht. Wat fijn dat jullie je plek willen delen met andere mensen. Soaking up the sun, energy and love.

Ik weet zeker dat jullie concept goed zal vallen bij velen. Tot volgend jaar!”

Big Hug Joke

Joke

Deelnemer Casa Vinyasses yoga retraite oktober 2019

Klaar om een retraite te volgen?

Schrijf je in of volg me via social media of neem contact op door te bellen +34 661278744 (ES), +31648546751 (NL), of stuur een e-mail naar yoga@yogaprakriti.nl