Yoga Retraites in Spanje

 

Onze Retraites

Retraites in 2019 – 2020

Yoga Retraite

Unlock your Energy

50 uurs Ayurveda en Yoga Retreat

Dompel jezelf onder in Authentieke Ayurveda met Susan Pulley van Atma Ayrveda, Amsterdam en volg de Authentieke Yoga lessen van Flim Reydon van Center Open Field.

Ontspan en komt tot rust, geniet van de ideale lokatie midden in de natuur. Rust en stilte voor de geest, verfrissende energie voor het lichaam.

Voor meer informatie over deze retreat, kijk op:

https://www.centeropenfield.nl/

21 september – 27 september
Met Susan Pulley & Flim Reydon

Yoga Retraite

Wil je even weg uit de dagelijkse drukte, je bezinnen op jezelf? Leren ontspannen, mediteren, even stil staan bij wat echt belangrijk is? Of heb je behoefte aan Zon, Zee, Natuur, Yoga en Gezonde voeding?

Laat je inspireren door de rust, de stilte, de schoonheid van de natuur en verwen jezelf met deze 7 daagse vol pension yoga en meditatie retraite.

 

 

 

28 september – 4 oktober
Met Alexandra Post

VOL

Yoga Retraite

5 Daagse Herfst Refreshing Yoga & Meditatie Retraite

De herfst is het seizoen van de wind (Vata), het element lucht overheerst, en het zou kunnen dat je, je daardoor chaotisch voelt. Tijd dus om even te gronden, te ontspannen en bij te tanken.

Gun jezelf nog een korte yoga retreat, waarbij de aandacht ligt op gronden, ontspannen & refreshen. Yoga waarbij het tempo laag ligt en houdingen wat langer worden vastgehouden. Zo leer je ontspannen en dieper ademen hierdoor worden je gewrichten, spieren en bindweefsel weer soepel, en komt je geest tot rust.

18 oktober – 22 oktober
Met Alexandra Post
Vanaf € 495,-

Yoga Retraites 2020

Comming Soon!

Wat zeggen andere mensen?

Lees de ervaringen van anderen.

"Met welgemeende complimenten voor de kennis en kundigheid van de zeer sympathieke Alexandra Post!! Was een heerlijk yogaweekend op een perfecte locatie!"

Marijke V.

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

"Ik ben erg enthousiast hoe zorgvuldig alles was geregeld en het hotel was prachtig. We hebben genoten en ja, ik ga zeer zeker nog vaker bij PuurenKuur een arrangement doen. "

L. Pijma

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

"Fijne lerares, kundig. Super hotel met perfecte ligging, om de hoek van het strand en de winkelstraat. Lekkere kamers, wellness verouderd maar dat wordt gerenoveerd begrepen wij. Diner in restaurant was zeer matig. Ontbijt was wel lekker."

L. B.

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

Klaar om een retraite te volgen?

Schrijf je in of volg me via social media of neem contact op door te bellen +34 661278744 (ES), +31648546751 (NL), of stuur een e-mail naar yoga@yogaprakriti.nl