Omgeving

Baix Ebre

Trabucador, éen van de vele stranden van de Delta

De 16 km lengte van de kust van L’Ametlla de Mar vormt een van de charmantste en meest ongerepte kusten van de Middellandse zee. Er zijn prachtige kliffen waar je over de “grand route” GR 92 , van de kust kunt wandelen naar de pittoreske stranden en baaien.

De Ebro Delta ligt op zo’n 20 minuten rijden. Dit is waar de rivier de Ebro uitmond in de zee. Hier vind je ongerepte stranden, rijstvelden, 325 verschillende diersoorten waaronder kolonies roze flamingo’s, ibissen en zilverreigers. Het is een eldorado voor vogel liefhebbers

Stroomopwaarts van de rivier de Ebro vindt u het Natuurpark Els Ports, een steil bergmassief met een rijke flora en fauna Hier leven ook adelaars en aasgieren. Het is een ongerept natuurgebied dat nog nauwelijks ontdekt is door de toeristen. De bijzondere schoonheid van dit gebied was een inspiratie bron voor “PICASSO”, die hier een tijd gewoond heeft in Horta de Sant Joan.

In het park zijn vele mogelijkheden voor korte en lange wandelroutes. Tevens kunt u genieten door met de fiets of te voet de “Via Verde” te volgen. Dit is een voormalige spoorwegrails.

Verder kunt u mooie steden en dorpen bezoeken zoals oa: Tortosa, Tarragona, Reus (geboorte plaats Guadi) en de wijnstreek Terra Alta met zijn mooie bodegas.

Wat zeggen andere mensen?

Lees de ervaringen van anderen.

"Met welgemeende complimenten voor de kennis en kundigheid van de zeer sympathieke Alexandra Post!! Was een heerlijk yogaweekend op een perfecte locatie!"

Marijke V.

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

"Ik ben erg enthousiast hoe zorgvuldig alles was geregeld en het hotel was prachtig. We hebben genoten en ja, ik ga zeer zeker nog vaker bij PuurenKuur een arrangement doen. "

L. Pijma

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

"Fijne lerares, kundig. Super hotel met perfecte ligging, om de hoek van het strand en de winkelstraat. Lekkere kamers, wellness verouderd maar dat wordt gerenoveerd begrepen wij. Diner in restaurant was zeer matig. Ontbijt was wel lekker."

L. B.

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

Klaar om een retraite te volgen?

Schrijf je in of volg me via social media of neem contact op door te bellen +34 661278744 (ES), +31648546751 (NL), of stuur een e-mail naar yoga@yogaprakriti.nl