Omgeving

Baix Ebre

Trabucador, éen van de vele stranden van de Delta

De 16 km lengte van de kust van L’Ametlla de Mar vormt een van de charmantste en meest ongerepte kusten van de Middellandse zee. Er zijn prachtige kliffen waar je over de “grand route” GR 92 , van de kust kunt wandelen naar de pittoreske stranden en baaien.

De Ebro Delta ligt op zo’n 20 minuten rijden. Dit is waar de rivier de Ebro uitmond in de zee. Hier vind je ongerepte stranden, rijstvelden, 325 verschillende diersoorten waaronder kolonies roze flamingo’s, ibissen en zilverreigers. Het is een eldorado voor vogel liefhebbers

Stroomopwaarts van de rivier de Ebro vindt u het Natuurpark Els Ports, een steil bergmassief met een rijke flora en fauna Hier leven ook adelaars en aasgieren. Het is een ongerept natuurgebied dat nog nauwelijks ontdekt is door de toeristen. De bijzondere schoonheid van dit gebied was een inspiratie bron voor “PICASSO”, die hier een tijd gewoond heeft in Horta de Sant Joan.

In het park zijn vele mogelijkheden voor korte en lange wandelroutes. Tevens kunt u genieten door met de fiets of te voet de “Via Verde” te volgen. Dit is een voormalige spoorwegrails.

Verder kunt u mooie steden en dorpen bezoeken zoals oa: Tortosa, Tarragona, Reus (geboorte plaats Guadi) en de wijnstreek Terra Alta met zijn mooie bodegas.

Wat zeggen andere mensen?

Lees de ervaringen van anderen.

“Dank voor jullie liefdevolle aandacht. De yoga lessen zijn zacht in opbouw, verdiepend en helend. Alexandra je bent echt een top yoga juf met veel kennis.

Olijfbomen, Spaanse zon, zwembad. Een heelijk paradijs.

Last but not least: het eten. Jammie, jammie wat een feest elke keer, mijn smaakpupillen zijn zwaar verwent.”

Liefs Brigitta

Brigitta

Deelnemer Casa Vinyasses yoga retraite Oktober 2019

"Met welgemeende complimenten voor de kennis en kundigheid van de zeer sympathieke Alexandra Post!! Was een heerlijk yogaweekend op een perfecte locatie!"

Marijke V.

Deelnemer Puur en Kuur Retraite

“Waar de stap van Domburg naar leidt :)⇒naar jullie fantastische plek!

Heel veel dank voor je overheerlijke week! Ik voel me rijk, relaxed en gevuld. Jullie liefdevolle aandacht voor de inwendige mens is enorm. Elke maaltijd was een kado!

De yogalessen waren zo fijn en afwisselend. Je bent zo’n kundige, professionele juf Alexandra (nog meer dan ik al kende van je!), echt genieten. (en soms afzien :))

Jullie plek is een paradijs, gemaakt en verzorgd met zoveel aandacht. Wat fijn dat jullie je plek willen delen met andere mensen. Soaking up the sun, energy and love.

Ik weet zeker dat jullie concept goed zal vallen bij velen. Tot volgend jaar!”

Big Hug Joke

Joke

Deelnemer Casa Vinyasses yoga retraite oktober 2019

" Ik weet precies waar ik ben, alleen waar ik ben, is de weg kwijt" (Winnie the Pooh)

en precies dat is zóó mooi op de lange reis van hoofd naar hart die jullie zóó mooi hebben gefaciliteerd. Van grond tot mond tot kruin. Wat een fijne gesprekken, waardevolle aandacht, waardevolle stiltes, geest & lichaam opgerekt en nu weer verder op weg met jullie en deze plek in het hart. 

Tot weers, dikke knuffel en liefs, 

Jackie

Jackie

Deelnemer Casa Vinyasses Retraite 2019

Klaar om een retraite te volgen?

Schrijf je in of volg me via social media of neem contact op door te bellen +34 661278744 (ES), +31648546751 (NL), of stuur een e-mail naar yoga@yogaprakriti.nl