Eindelijk is het dan zover. 

Zoals sommige van jullie weten, was het mijn droom om een huis te kopen in Spanje, waar ik yoga vakanties kon gaan aanbieden. Na wat omzwervingen van Abu Dhabi naar Mallorca zijn we nu gestrand in L’Ametlla de Mar. Dit is een klein vissersdorp aan de kust van Tarragona, zo’n 135 km ten zuiden van Barcelona. 

We hebben hier een “Casa Rural” gekocht op een olijfgaard van 2,5 hectare met olijfbomen, johannesbroodbomen en verschillende huisjes. Het ligt op zo’n 7 km van L’Ametlla de Mar, midden in de natuur met uitzicht op de Mediteraanse Zee en de bergen. 

We zijn druk aan het verbouwen om van de garage een yoga shala te maken voor de koudere dagen in de herfst en het voorjaar. Uiteraard is het bij mooi weer, wat we hier veel hebben, buiten yoga. Daarnaast ook druk bezig om de huisjes om te toveren naar een plekje waar je tot rust kan komen. Totaal kan ik straks 7 a 8 mensen kwijt in de huisjes. Dus geen grote groepen maar kleinschalig zodat ik veel aandacht kan geven aan iedereen.

Binnenkort volgt meer informatie en foto’s zodat jullie het proces kunnen volgen. 

Hasta Pronto

Alexandra